ERNST WINTER

Fitness

Inside Out

Fitness met Ernst Winter

Waarom Fitness?

Fitness is een vorm van bewegen die wordt onderverdeeld in cardio- en krachttraining. Cardiotraining wordt voornamelijk ingezet om de conditie, snelheid en coördinatie te verbeteren. Krachttraining wordt gebruikt om spiermassa en kracht op te bouwen. Om ervoor te zorgen dat alle doelen en wensen in het leven te behalen zijn is het van belang jouw mentale en fysieke gestel in balans te houden. Hierbij vinden wij een combinatie van cardio- en krachttraining, in samenwerking met een uitgebalanceerd voedingspatroon en het bewust werken aan de mentale gezondheid, essentieel.

Dus wat jouw fysieke doel ook is, denk aan afvallen, aankomen, (explosieve) kracht opbouwen, revalideren, lichaamshouding verbeteren etc. Fitness is voor al deze doelen inzetbaar en effectief. Er zijn verschillende soorten manieren van bewegen binnen de Fitness, zoals boksen, functioneel trainen of gewichtheffen.

Om doelen haalbaar te maken is het belangrijk dat de vorm die jij kiest bij jou en in jouw leven past. De leuker en fijner jij het ervaart, de effectiever het zal zijn. En samen met jou gaan wij op zoek naar welke vorm van trainen dan het beste bij jou past.

Naast een bewegingsanalyse kunnen wij ook een lichaamsanalyse maken, door middel van een Tanita weegschaal. Zo brengen wij jouw vooruitgang in kaart om zo bewust mogelijk naar jouw doel toe te werken. En het houdt de motivatie ook nog eens hoog.

Een lichaamsanalyse meet onder andere:
- Lichaamsgewicht in kilo’s
- Het vetpercentage
- De spiermassa
- De metabolische leeftijd
- Het visceraal vet level


Interesse in een lichaamsanalyse?

Personal Training

Personal Training

Ten alle tijden de controle over jouw eigen lichaam, en de bewegingen die het maakt, houden is belangrijk als het gaat over effectief en verantwoord trainen. Kritisch naar onszelf kijken én niet compenseren in vorm wanneer het trainen pittig of lastig begint te voelen is een uitdaging voor vele van ons. Een uitdaging die Ernst, als Personal Trainer, samen met jou aangaat om de weg naar jouw doelen makkelijker en effectiever te maken. Met specialiteiten op het gebied van functioneel-, explosief- en krachttrainen kan Ernst uitdagende trainingen geven, aangepast op ieders niveau en doel. Ook voor privé (kick)boks trainingen kan jij bij Ernst terecht.

Duo sessies?
Personal Trainingen zijn ook te boeken als duo. Neem jouw partner, vriend(in) of familielid mee voor extra steun en motivatie.

Ben jij geïnteresseerd geraakt in wat Personal Training voor jou kan betekenen? Neem dan contact op zodat wij nader kennis kunnen maken tijdens een vrijblijvend intakegesprek.

Ernst begeleid verschillende soorten sporters:

 • Beginnende sporter

  Ben jij volledig nieuw in de Fitness? Met de juiste introductie binnen deze tak van sport neem jij de controle (weer) over jouw eigen lichaam en gezondheid. De juiste vorm van bewegen, de juiste voeding nuttigen en werken aan jouw mentale gezondheid werkt stress verminderend en geluk verhogend. Leef jouw leven weer in balans.

 • Revaliderende sporter

  Sporten is goed voor de algehele gezondheid. Het zorgt voor een betere doorbloeding, stofwisseling en nachtrust. Maar wat als er al een ziekte of blessure is waar je tegen vecht? Geen paniek wij kunnen jou helpen. Om verder te komen in jouw herstelproces moet je een begin maken. En als wij jou mogen begeleiden hierin, lijkt ons dat een hele goede eerste stap in de juiste richting.

 • Sport specifieke sporters

  Wil jij hoger kunnen springen? Harder kunnen rennen? Of wil jij jezelf fit houden voor de andere sport die jij beoefent? Met een achtergrond in professioneel voetbal en veel kennis over prestatie verbeterend trainen kan Ernst jou zeker weten begeleiden naar jouw doel.

 • Gevorderde sporters wie tegen hun plateau aan lopen

  Ben jij welbekend in de sport- en/of voedingswereld, maar boek jij geen progressie meer? Geen stress, Personal Training is er ook voor jou. Door volledig bewust te worden van jouw lichaam, training en voeding én hier een nieuwe draai aan te geven kun jij weer progressie boeken.

Ernst geeft training in een groep
Group Training

 Maatwerk mogelijk! 

Group Training

Vind jij het toch prettiger om met een aantal bekende vrienden, familieleden of collega's aan de slag te gaan in plaats van solo? Heerlijk om op het enthousiasme van jouw groepsleden mee te liften en dit is ook mogelijk bij Inside Out! Een Small Group Training kan minimaal met 3 personen en maximaal met 6 personen geboekt worden.

Of wil jij een actief en leerzaam bedrijfsuitje, trainen met jouw hele vriendengroep voor een Obstakel Run of jouw sportteam completer en fitter maken? Een training in een grotere groep is natuurlijk ook mogelijk.

Het soort training, de locatie wensen en tarieven voor alle groepstrainingen zijn in overleg.

Neem contact op om een afspraak in te plannen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

 • Locaties

  Personal Trainingen geef ik bij sportschool:
  Millennium Sports
  De Wel 42 Hoevelaken


  Trainen op een andere locatie kan in overleg.

  Small Group Trainingen zijn op aanvraag. Aan de hand van de aanvraag bespreken wij de tarieven en locatie opties.

  Wil jij een Fitness training op maat?

 • Tarieven

  Personal Training€65,-
    
  Pakketten 
  11 sessies€650,-
  23 sessies€1300,-
    
  Duo Training€80,-
    
  Pakketten 
  11 sessies€800,-
  23 sessies€1600,-